Hoff Kliniek

Home - Hoffkliniek Maaseik Hoffkliniek Maaseik. Kliniek voor Plastische Chirurgie.

Hoff Kliniek Reviews

  Exquisite

  Zelf heb ik zopas een face/halslift ondergaan. Jef H. kreeg het “vergiftigd” geschenk een correctie te doen op een mislukte facelift 2j geleden in de Delta Kliniek te Kasterlee. Het verschil kon niet groter zijn. Nu al wéét ik dat de operatie bij Jef zeer geslaagd is en ben dan ook oprecht blij dat hij mij onder zijn vleugels heeft genomen. Top chirurg!

  Sterke punten
  Directe aanpak en uitleg. Jef H. windt er geen doekjes om en dat is zijn kracht. Aan de operatietafel is hij voor mij heel zeker de beste “beeldhouwer” van België en ver daarbuiten.

  Zwakke punten
  Zijn kracht kan tegelijk zijn zwakte zijn bij sommige mensen. Ik kan geloven dat sommigen moeilijker om kunnen met zijn directe aanpak. Daar moet je door kijken. Ikzelf heb daar absoluut geen moeite mee. Je weet onmiddellijk wat je aan Jef H. hebt.

  Abdominoplastiek

  Kwalitatieve behandeling. Oprechte arts. Kennis, kunde en ervaring laten zich zien in de uitvoering. Van consult, operatie tot de volledige nazorg wordt er niet bespaard op kost en moeite om de client centraal te plaatsen. Mooie samenwerking tussen arts en verpleging. Extra krediet voor verpleegkundige L. Een zeer sterke kracht binnen het team, een mooie aanvulling in het verlengde van de arts.

  Sterke punten
  Het nauwe contact met de client. Aandacht hebben voor de persoon met vragen en tevens tijdens de opvolging. Client staat centraal. De jarenlange kennis en ervaring waardoor je je meteen vertrouwd en veilig voelt.

  Zwakke punten
  Nvt

Bezoek Hoff Kliniek

Schrijf een review