Reviews over Plastisch Chirurgen

  Waardeloos

  Review over Dr Wever

  Verpeste neus na neuscorrectie. Uiterlijk is het oke maar ik heb er een lekkende pijnlijke neus aan overgehouden. Dat dit voorkomt heeft dr Wever mij niet voor gewaarschuwd als claimt hij achteraf van wel. 24/7 een lekkende neus zou mij echt niet hebben doen besluiten tot een operatie. Dit duurt nu al een jaar !

  Sterke punten
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  Kan niet toegeven dat hij nalatig is geweest in zijn voorlichting. Erkend geen fouten

  Disgusting !!!!! Dr Luc Damen

  Review over Dokter Luc Damen

  Dr damen Luc est irrespectueux, et inhumain. Il ne donne pas le temps nécessaire aux patientes et rabaisse la femme par son léger surpoids .
  Je déconseille fortement , il parle très mal et n’a aucun professionnalisme.

  De plus , il m’a fait attendre 2h pour une consultation qui s’est terminé en 5 minutes .
  Afin de pas perdre votre temps et votre argent , n’allez y pas chez ce docteur ,

  Dr. Damen Luc is disrespectful and inhumane. He does not give the necessary time to the patients and belittles the woman by her slight overweight.
  I strongly advise against it, he speaks very badly and has no professionalism.

  Moreover, he made me wait 2 hours for a consultation that ended in 5 minutes.
  In order not to waste your time and money, do not go to this doctor.
  Ps: he has no notion of science and says anything

  Sterke punten
  No good point !

  Zwakke punten
  See the text up

  Exquisite

  Review over Hoff Kliniek

  Zelf heb ik zopas een face/halslift ondergaan. Jef H. kreeg het “vergiftigd” geschenk een correctie te doen op een mislukte facelift 2j geleden in de Delta Kliniek te Kasterlee. Het verschil kon niet groter zijn. Nu al wéét ik dat de operatie bij Jef zeer geslaagd is en ben dan ook oprecht blij dat hij mij onder zijn vleugels heeft genomen. Top chirurg!

  Sterke punten
  Directe aanpak en uitleg. Jef H. windt er geen doekjes om en dat is zijn kracht. Aan de operatietafel is hij voor mij heel zeker de beste “beeldhouwer” van België en ver daarbuiten.

  Zwakke punten
  Zijn kracht kan tegelijk zijn zwakte zijn bij sommige mensen. Ik kan geloven dat sommigen moeilijker om kunnen met zijn directe aanpak. Daar moet je door kijken. Ikzelf heb daar absoluut geen moeite mee. Je weet onmiddellijk wat je aan Jef H. hebt.

  Abdominoplastiek

  Review over Hoff Kliniek

  Kwalitatieve behandeling. Oprechte arts. Kennis, kunde en ervaring laten zich zien in de uitvoering. Van consult, operatie tot de volledige nazorg wordt er niet bespaard op kost en moeite om de client centraal te plaatsen. Mooie samenwerking tussen arts en verpleging. Extra krediet voor verpleegkundige L. Een zeer sterke kracht binnen het team, een mooie aanvulling in het verlengde van de arts.

  Sterke punten
  Het nauwe contact met de client. Aandacht hebben voor de persoon met vragen en tevens tijdens de opvolging. Client staat centraal. De jarenlange kennis en ervaring waardoor je je meteen vertrouwd en veilig voelt.

  Zwakke punten
  Nvt

  Mooi ontvangst, behandeling op zolderkamer

  Review over ABC Clinic

  ABC kliniek trekt zijn handen af van de arts zodra die een fout maakt. Wat is dit voor louche bedrijf. Ik ben nu mismaakt. De arts erkent fout wilt mijn geld terug geven, maar eist dat hij bij de herstel operatie aanwezig is. Dit doet geen enkele arts, heeft iemand ook deze ervaring. En weet iemand een arts die hier wel akkoord mee gaat, zodat hij kan leren?

  Pensioen

  Review over Isala

  Dhr. Houpt mag wat mij betreft met pensioen. Hij heeft me zeer slecht geholpen. Prothese is veel te hoog geplaatst. Hierdoor direct geen goede coördinatie. Pezen en spieren teveel belast hierdoor.
  Ik moet aan een herstel operatie door zijn toedoen.
  Dus weer bij af!

  Sterke punten
  Service

  Zwakke punten
  Medewerkers te lang door laten lopen.

  Correct, vriendelijk, professioneel.

  Review over Dokter Mertens

  Ik heb onlangs een kleine ingreep ondergaan. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de secretaresse. Alles verliep punctueel en correct. De dokter gaf mijn een duidelijke uitleg voor de verdere verzorging. Supermooi resultaat.
  Iedereen heel vriendelijk en professioneel.

  Slecht, kleinerend, geen notie van wetenschap

  Review over Dokter Luc Damen

  Erg slecht. Is zogenaamd arts maar behandelt je zo niet als je niet aan zijn ‘eisen’ of beeld voldoet. Ben jonge vrouw die lang borstvoeding heeft gegeven, hij reageerde alsof ik gek was (waaaat?? ) en hij durfde te zeggen dat dit tot niets dient, terwijl het wetenschappelijk bewezen is. Daarbij geen notie v wetenschap omtrent veiligheid borst implantaten, stelde mij niet gerust maar zei dat mensen die klachten krijgen gek in hun hoofd zijn. Ook bewezen van niet, en het lijkt mij normaal dat ik veel
  info wil lezen voor ik eraan begin. Maar omdat ik nog BV geef stuurde hij mij eigl ook gewoon weg, terwijl nergens stond dat je dan niet op consultatie kunt komen. Geld weggegooid dus, naast rotervaring. Type zakkenvullen maar geen empathie whatsoever.

  Sterke punten
  Geen, maar kan zwakke mensen wel misleiden, als je dat positief kunt noemen.

  Zwakke punten
  Zie boven

  onderooglidcorrectie

  Review over A Klinieken

  recentelijk een onderooglid correctie laten doen bij a kliniek te zevenaar.. voor 2 jaar geleden bovenoogleden laten doen en daar was ik super tevreden over dus vandaar hier ook de onderoogleden. Had ik het maar nooit gedaan.. heb zakken onder mijn ogen door steeds maar weer vollopen van vocht in de kamers ( zo noemde huisarts het ) in de avonden heb ik geen blauwe kringen maar zwarte kringen meerder malen contact opgenomen en steeds word ik afgeschoven van ... het is te warm.. het duurt minimaal 12 maanden.. blijf masseren en koelen... blablabla... maar geen uitnodiging voor een afspraak.wat voor mij een opluchting moest worden dat ik van de wallen af ben is geeindigt in een drama.. loopt elke dag maar weer te piekeren en mij te ergeren.

  Sterke punten
  je wordt vriendelijk ontvangen dat is een ding wat zeker is

  Zwakke punten
  het is daar een afschuifsysteem ze laten je niet terugkomen als je klachten hebt en als je vraagt er even naar te kijken om misschien gerustgesteld te worden .