Reviews over Plastisch Chirurgen

  Slecht, kleinerend, geen notie van wetenschap - Review over Dokter Luc Damen

  Erg slecht. Is zogenaamd arts maar behandelt je zo niet als je niet aan zijn ‘eisen’ of beeld voldoet. Ben jonge vrouw die lang borstvoeding heeft gegeven, hij reageerde alsof ik gek was (waaaat?? ) en hij durfde te zeggen dat dit tot niets dient, terwijl het wetenschappelijk bewezen is. Daarbij geen notie v wetenschap omtrent veiligheid borst implantaten, stelde mij niet gerust maar zei dat mensen die klachten krijgen gek in hun hoofd zijn. Ook bewezen van niet, en het lijkt mij normaal dat ik veel info wil lezen voor ik eraan begin. Maar omdat ik nog BV geef stuurde hij mij eigl ook gewoon weg, terwijl nergens stond dat je dan niet op consultatie kunt komen. Geld weggegooid dus, naast rotervaring. Type zakkenvullen maar geen empathie whatsoever.

  Sterke punten
  Geen, maar kan zwakke mensen wel misleiden, als je dat positief kunt noemen.

  Zwakke punten
  Zie boven

  onderooglidcorrectie - Review over A Klinieken

  recentelijk een onderooglid correctie laten doen bij a kliniek te zevenaar.. voor 2 jaar geleden bovenoogleden laten doen en daar was ik super tevreden over dus vandaar hier ook de onderoogleden. Had ik het maar nooit gedaan.. heb zakken onder mijn ogen door steeds maar weer vollopen van vocht in de kamers ( zo noemde huisarts het ) in de avonden heb ik geen blauwe kringen maar zwarte kringen meerder malen contact opgenomen en steeds word ik afgeschoven van ... het is te warm.. het duurt minimaal 12 maanden.. blijf masseren en koelen... blablabla... maar geen uitnodiging voor een afspraak.wat voor mij een opluchting moest worden dat ik van de wallen af ben is geeindigt in een drama.. loopt elke dag maar weer te piekeren en mij te ergeren.

  Sterke punten
  je wordt vriendelijk ontvangen dat is een ding wat zeker is

  Zwakke punten
  het is daar een afschuifsysteem ze laten je niet terugkomen als je klachten hebt en als je vraagt er even naar te kijken om misschien gerustgesteld te worden .